Vízi cipő

Kényelmes minőségi férfi papucs Fila

FILA férfi papucs. Ezeket a sportos FILA papucsokat biztosan nem csak az úszás minden rajongója fogja értékelni. Amellett, hogy tökéletesek a medencéhez, a forró nyári napokon is nagyszerűek – például a tengerparti nyaraláson. A hidegebb hónapokban zuhanyozásra és szaunázásra is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Csúszásmentes kényelmes férfi papucs

Pool lábvédő papucs. A modell forradalmi kialakítása a Grip+ technológiával még nedves útburkolaton is maximális tapadást biztosít. Csúszásmentes, hipoallergén és nagyon kényelmes papucs.

Ár idején felülvizsgálat: 4 147 Ft

Férfi kényelmes flip-flops modern kivitelben

A modern, többszínű dizájnú férfi papucs kényelmet nyújt. Tökéletesen illenek és jól néznek ki a lábán. Nemcsak vízhez alkalmasak. Hangsúlyozzák a nyári ruhát.

Ár idején felülvizsgálat: 1 395 Ft

Aqua-Speed gyermek szandál a medencéhez

A gyermekek biztonságát figyelembe kell venni. Valamint a megfelelő gyermekcipők kiválasztása. Itt minőségi, modern és nagyon praktikus gyermekcipő a medencéhez. Alapvetően azonban egész évben használni fogja őket. A dizájnnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik. Az érdekes színes kialakításnak köszönhetően az Aqua-Speed úszómedence gyermekpapucsai felkeltik a gyermekek figyelmét, és különösen a szülőknek fognak tetszeni, mivel biztonságuk szempontjából nagyon értékesek. A gyermek papucs puha és tartós anyagból készül. A belső tér kényelmet nyújt a gyermek lábának. A talpa csúszásmentes.

Kiváló minőségű női nyári papucsok Loap

A Loap BIRDE női nyári papucs modern és időtlen dizájnban csak a legjobb szolgálatot teszi neked. Nyáron nagyszerű és praktikus cipő, gyakorlatilag bárhol, akár a vízparton, a kertben, a városban stb. Nyaraláskor is viselheti őket, ahol szintén váltócipővé válhatnak. A biztonság és a bőrproblémák megelőzése szempontjából nyilvános zuhanyzókban is nagyszerűek.

Ár idején felülvizsgálat: 3 150 Ft

Csúszásmentes kényelmes férfi papucs

Pool lábvédő papucs. A modell forradalmi kialakítása a Grip+ technológiával még nedves útburkolaton is maximális tapadást biztosít. Csúszásmentes, hipoallergén és nagyon kényelmes papucs.

Ár idején felülvizsgálat: 4 147 Ft

Gyerekeknek praktikus Nike szandálok

A cipő kiválasztásakor bizonyos paraméterekre, például a kialakításra, az anyagra stb. kell figyelnie. A kritériumok legnagyobb hangsúlyt különösen a gyermekcipőkre helyezik. Itt a gyönyörű, és mindenekelőtt praktikus cipőmodell, amely ebben az esetben azonban nem csak nyári ügy. Szerezze be gyermekének ezeket a minőségi flip flopokat.

Ár idején felülvizsgálat: 4 577 Ft

Női flip flop fekete és arany színben

Egy nélkülözhetetlen nyári cipő, amely egész évben is hatékonyan használható. Itt egy modern kivitelben, ahol megfelelően illeszkedik a stílusos nyári öltözékhez. Ezek a flip-flopok mindenki számára kötelező darabok. Egyszerűen nem hiányozhatnak az öltözékedből. A női 500-as fekete OLAIAN flip flopok első látásra elkápráztatnak.

Ár idején felülvizsgálat: 4 008 Ft

Minőségi és tartós flip flops érdekes mintával

A minőségi HAVAIANAS TOP MARVEL flip flopok már első pillantásra lenyűgöznek a dizájnjukkal. Modernek, kiváló minőségűek és tartósak. Kényelmes és bárhol használható a víz közelében vagy a vízben.

Ár idején felülvizsgálat: 7 980 Ft

Női Aqua Speed medence papucs

Női medencés papucs. EVA talp. Kopásállóság. A PHYLON hab a belsejében nem szívja magába a vizet. A papucs nem szennyeződő anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 5 850 Ft

Női gumi medencés papucs

Az úszás szerelmese vagy? Akár versenyszerűen, akár csak szabadidős céllal úszol, akkor nem hiányozhatnak ezek a tökéletes medencecipők a felszerelésedből. A tengerparti nyaraláson is nagyra értékelik őket. Nyilvános medencék és közös zuhanyzók látogatásakor.

Ár idején felülvizsgálat: 2 483 Ft

Férfi tengerparti flip-flops nyomtatással

A férfiak nyomtatott flip-flop papucsai kiváló kényelmet és időtlenséget nyújtanak. Kényelmes nyári cipő a tengerparton vagy bárhol a vízig. Kiváló cipő egy nyári ruhához is a természetben, a városban. Tökéletesen otthoni cipőként is szolgál majd a kertben.

Ár idején felülvizsgálat: 990 Ft

Praktikus női flip flop klasszikus kivitelben

Női flip-flop klasszikus kialakítású, fekete színű, kényelmet nyújtó flip-flop. Alkalmas a strandra, a vízhez és a sportos-szabadidős öltözékhez. Modern és nélkülözhetetlen nyári időtálló cipő.

Ár idején felülvizsgálat: 630 Ft

Kényelmes minőségi férfi papucs Fila

Férfi FILA papucs. Ezeket a sportos FILA papucsokat biztosan nem csak az úszás minden rajongója fogja értékelni. Amellett, hogy tökéletesek a medencéhez, a forró nyári napokon is nagyszerűek – például a tengerparti nyaraláson. A hidegebb hónapokban a zuhanyzóban vagy a szaunában is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Lányok vízi papucs lila és rózsaszínben

Milyen gyerekcipőt vegyünk nyárra? Mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat nem csak az utazási poggyászból? Milyen cipőt vegyünk a gyermeknek és miért? A válasz ezek a papucsok. Kialakításuknak köszönhetően a kis showgirlök számára is alkalmasak.

Ár idején felülvizsgálat: 1 373 Ft

Női Aqua-Speed papucs a medencéhez

Női Aqua-Speed papucs két színben. Női papucs a medencéhez. EVA talp. Kopásállóság. minőségi anyagból készülnek.

Ár idején felülvizsgálat: 4 200 Ft

Gyermek rózsaszín Nike gumi flip flopok

Megfelelő gyermekcipőt keres nyárra? A szandál nélkülözhetetlen kellék. Minden kislánynak tetszeni fognak. Itt egy jó hírű márkától származó minőségi kivitelben. Az a fajta cipő, amelyet a gyermek használni fog, azonban nem csak nyáron. A nyilvános medencék látogatásakor a szandálokat is szívesen látjuk.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

A vízi cipő alkalmas gyermekek és felnőttek számára. Arra szolgál, hogy megvédje a lábakat az éles kövektől és a tengeri sünektől, amelyek csúnyán károsíthatják őket. Másodszor a csúszós kövek stabilitásának növelését is szolgálja, amelyet különösen értékelni fog gyermekeivel. A vízi cipőket azonban a legnagyobb gondossággal kell kiválasztani. Csúszásmentes gumírozott talppal kell rendelkezniük, amelynek mintája a lehető legmagasabb biztonságot nyújtja. És mivel úszni is fogsz bennük, legyenek elég rugalmasak és rugalmasak. A vízi cipők örvendetes tulajdonsága az is, hogy lélegzőek és gyorsan száradnak. Ennek köszönhetően alkalmi viseletre is felhasználhatja őket.

A vízi cipők készülhetnek gumiból, neoprénből, spandexből, poliészterből vagy más szintetikus anyagokból. Természetesen, mint minden cipő, divattervezéseknek vannak kitéve, így széles színválasztékban és kivitelben választhatja őket. Néhányat nemcsak úszásra és a tengerfenék felfedezésére, hanem szörfözésre vagy egyéb vízi sportokra is alkalmaznak.