Puma papucs és klumpák

A Puma papucs és klumpák a megfelelő választás egy egyedülálló és szexi nő vagy férfi számára. Az idő óta bevált Puma márka garancia a minőségre. Soha nem lépsz félre vele. Nem csak a sportolók vagy a sportrajongók érhetik el, mert régóta előfordult, hogy edzőterembe vagy medencébe csak Puma papucsban és papucsban lehet menni. Általában ma már bulikon vagy munkahelyen találkozunk ezzel a márkával, és mindenütt széles körben csodálják. Nyárra ezért nem szabad kihagyni a divatirányzatok közé tartozó Puma papucsokat vagy papucsokat.

Ezek nem közönséges papucsok vagy klumpák, a Puma márka által tolerált minőségi anyagok minden egyes darabot egy lépéssel magasabbra mozgatnak. Ez többnyire szintetikus textilanyag, ökológiai bőrrel kombinálva, amely a papucs tetejét díszíti. A Puma papucsok esetében ez egy kellemes vagy masszív anyagból készült pántokkal ellátott gumi vagy hab talp.

Puma gyermekpapucs uniszex kivitelben

A Puma uniszex gyermekpapucs kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Könnyűek, légáteresztőek és kényelmesek a lábon. Alkalmi viseletnek és vízi cipőnek is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 5 510 Ft

Női Puma szandál csatos rögzítéssel

Egyszerű, mégis eredeti. A divatos Puma szandálok pontosan ilyenek. Káprázatos a megjelenésük. Funkcionálisan megnyerik Önt. Több okból is értékelni fogja őket. Ezek feldobják a cipőszekrényedet, és felfrissítik az öltözékedet, nem csak a nyári öltözékedet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Férfi modern flip flopok katonai stílusban

Azoknak a férfiaknak, akik szeretnek haladni a korral, ugyanakkor az időtálló és minőségi dolgokat kedvelik, beleértve a cipőket is. A népszerű, halhatatlan és divatos nyári cipők közé tartoznak. Itt a modell a nyári cipő úgynevezett flip flops, slip-ons, pantfolios. Egyszóval stílusos, sokoldalúan használható cipő nyárra.

Ár idején felülvizsgálat: 4 560 Ft

Fekete Puma Softride gyermek szandálok

Kényelmes nyári gyermekcipő a népszerű Puma márkától.

Ár idején felülvizsgálat: 16 630 Ft