Férfi papucsok

A papucsok és pantoffelek nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is az alapvető otthoni felszerelések közé tartoznak. Még a férfiak is megérdemlik, hogy a lábuk meleg és kényelmes legyen. Erre való a puha és kényelmes férfi papucs! Különösen a téli hónapokban ideálisak, amikor a hideg padló sem kivétel. De még az év ellenére is a papucsok és a papucsok sikeresen kiérdemlik helyüket az otthoni lábbelik között. Hihetetlen kényelmükkel, egyedülálló puhaságukkal és meleg anyagukkal nyerik meg férfi rajongóikat. Ez minden lépést élménnyé tesz.

Férfi papucsok és pantoffelek különböző mintákban és stílusokban kaphatók. A juhgyapjú papucsoktól a vidám motívumokkal díszített papucsokon át a merinógyapjú nyugdíjasokig. Tehát egyes csizmák melegebben tartanak, mások kevésbé. Egyesek még a vendégek érdeklődését is felkeltik, és mosolyt csalnak az arcukra. Akkor miért ne szereznél be egy pár kényelmes férfi papucsot otthonra? Ha tetszenek, és tudod, hogy élvezni fogod őket, akkor már nincs min gondolkodni.

Férfi minőségi papucs Lyle & Scott modern designban

Urak, minőségi cipőre van szükségük otthonra? Kényelmes és stílusos cipőt keres, amelyben szó szerint úgy járhat, mint egy pár papucsban? Akkor szerezd be ezt a nagyszerű darabot. Ez a garancia az elégedettségre és a maximális kényelemre.

Ár idején felülvizsgálat: 23 250 Ft

Férfi bőr papucs SOREL

A SOREL férfi papucs modern megjelenésével nyűgöz le. A bőr férfi papucsok kényelmet nyújtanak és egész évben használhatóak. A hatékony varrással ellátott otthoni papucsok stílusos lábbelik otthonra.

Ár idején felülvizsgálat: 19 090 Ft

Férfi otthoni cipő modern kockás mintával

Ez a Jeva házi papucs optimális kényelmet, puhaságot és melegséget biztosít a természetes anyagból (100% gyapjú). Made in France.

Ár idején felülvizsgálat: 6 505 Ft